Γιατί η Μαριλίζα στο Υπ.Υγείας ;

6.10.09

Επί Νέας Δημοκρατίας , είδαμε τον διπλωμάτη Αβραμόπουλο να αναλαμβάνει το Υπ.Υγείας και τον θωρακοχειρουργό Μαρκόπουλο να αναλαμβάνει το Υπ. Τουρισμού.

Φαίνεται όμως ότι το Υπ.Υγειας ελκύει ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το αντικείμενο.

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου είναι η εκλεκτή του Γιώργου Παπανδρέου για ένα από τα πιο σημαντικά υπουργεία για την καθημερινότητα του Πολίτη.

Ψάχνουμε να βρούμε τι σχέση έχει η συμπαθής Μαριλίζα με την Υγεία και δεν βρίσκουμε . Με το Δημόσιο Δίκαιο έχει ασχοληθεί η γυναίκα ! Εδώ το βιογραφικό της .

Ακόμα πιο ανεξήγητη μοιάζει η μη αξιοποίηση του βουλευτή Επικρατείας Ηλία Μοσιαλού ο οποίος είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας στο London School of Economics .

Μας είπαν ότι δεν προλαβαίνει να αναλάβει τα σχετικά καθήκοντα λόγω των ακαδημαϊκών του υποχρεώσεων . Γιατί μπήκε στο Επικρατείας τότε ;

Παράξενα πράγματα .

Υφυπουργός Υγείας αναλαμβάνει η Φώφη Γεννηματά . Δεν έχει άμεση σχέση με το αντικείμενο αλλά επιλέχθηκε με διαφορετικά κριτήρια .

Πέρασε μια πολύ δύσκολη περιπέτεια με την Υγείας της κι έχει ευαισθητοποιηθεί σε ζητήματα πρόληψης κι αντιμετώπισης σοβαρών ασθενειών . Στη διπλανή φωτογραφία την βλέπετε στο πλάι του σημαντικότερου Έλληνα Υπ.Υγείας και ιδρυτή του ΕΣΥ Γιώργου Γεννηματά.

Καλή αρχή...

Κοινοποιήστε το στο Facebook