Διεκδικώντας ρόλους στη νέα εποχή...

4.10.09

Οι εποχές που το ΒΗΜΑ ζητούσε την παραίτηση του Γιώργου Παπανδρέου έχουν περάσει πλέον στην Ιστορία μαζί με τις εποχές της αξιοπιστίας του ΔΟΛ.

Για 5,5 χρόνια ο Ψυχάρης επέλεξε να στηρίξει με θέρμη τη διακυβέρνηση Καραμανλή εξαντλώντας την εμπάθεια του απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο ίδιος ο Παπανδρέου αλλά και οι συνεργάτες του έβαλαν "πάγο" στις παραδοσιακές σχέσεις του Κινήματος με τον ΔΟΛ και μόνο κάποια στελέχη του "ρεύματος" εξακολουθούν να διατηρούν προνομιακές σχέσεις με το ΒΗΜΑ.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Ψυχάρης επιχειρεί να φανεί "βασιλικότερος" του βασιλέως . Σήμερα , επιχειρεί να εισέλθει στα εσωτερικά ύδατα του ΠΑΣΟΚ με την ελπίδα ότι θα εισακουστούν οι προτάσεις του.

Στον ΔΟΛ ξεχνούν κάτι όμως . Ο Γιώργος έχει κληρονομήσει κάτι βασικό από τον πατέρα του εκτός από την ξεροκεφαλιά . Δεν του αρέσει να μπαίνει...

...κανείς στα πόδια του . Δεν είναι τυχαία εξάλλου η προσωποκεντρική διαχείριση του Κινήματος . Ο Γιώργος συνεχίζει την παράδοση των Παπανδρέου που τους θέλει να μην ακούν κανέναν και να κυβερνούν με έναν πολύ στενό πυρήνα στελεχών.

Ο Γιώργος μοιάζει να μην μασάει από εντολές και υποδείξεις . Το απέδειξε στα χρόνια της Αντιπολίτευσης .

Περιμένουμε να επιδείξει μια ανάλογη συμπεριφορά και σαν πρωθυπουργός..

Κοινοποιήστε το στο Facebook