Να καθαρίσουμε πρώτα το κόμμα!

9.11.09

( επιστολή αναγνώστη )

Ωραίος ο Αντώνης στο Συνέδριο...

Να καθαρίσουμε πρώτα το κόμμα! Συμφωνώ απόλυτα! Ας ξεκινήσει λοιπόν πρώτα από το επιτελείο του:

1. Πάνος Λειβαδάς. Δεξί χέρι του Καραμανλή. Γ. Γραμματέας Επικοινωνίας και κολλητός του Θ. Ρουσόπουλου. Από τους βασικούς εμπνευστές της γραμμής ΔΕΘ του 2008. Ο άνθρωπος που επέμενε περισσότερο από όλους στις πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2009...

2. Χ. Χατζηεμαννουήλ. Στην επικοινωνιακή ομάδα - μοντέλο του Καραμανλή. Διευθύνων στον ΟΠΑΠ. Ο άνθρωπος που προσπάθησε να αποδράσει στον ΟΟΣΑ μόλις προκηρύχθηκαν οι εκλογές. Άνθρωπος ειδικών αποστολών του Καραμανλή. Ο "αγαπημένος" του Θ. Ρουσόπουλου.

3. Γρηγόρης Τσιμογιάννης. Το δεξί χέρι του Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη. Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Βουλγαράκη ως σύμβουλός του στο περίφημο "το νόμιμο είναι και ηθικό".

4. Φ. Πατριανάκου. Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Με το που ανέλαβε την κατηγόρησε αμέσως το ΠΑΣΟΚ για ύποπτες συμβάσεις της επιχείρησής του συζύγου της. Αποτυχημένη υπ. Βουλευτής Λακωνίας.

Όλο αυτό το σύστημα που έχει καίριες ευθύνες για την συντριβή της Ν.Δ. στις τελευταίες εκλογές αποτελεί σήμερα το "στρατηγείο" του Αντώνη Σαμαρά.

Αλήθεια έτσι θα "καθαρίσει" το Κόμμα;

Κοινοποιήστε το στο Facebook