Και ο Μίμης θέλει την κατσαρόλα του...

13.11.09

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από την πολυκατοικία, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη, στην οδό Ελλήνων Πατριωτών 1, στον Καρέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , πρόκειται για μια από τις περίφημες βόμβες κατσαρόλες που χρησιμοποιούν συνήθως οι "Συνομωσίες Πυρήνων της Φωτιάς".

Τα ερωτήματα/συμπεράσματα που προκύπτουν είναι πολλά :

1. Πώς γίνεται να δρουν ακόμα ανεξέλεγκτοι οι συγκεκριμένοι τρομοκράτες όταν η Αντιτρομοκρατική έχει ανακοινώσει ότι...

...αναζητά 6 συγκεκριμένα άτομα ενώ ήδη στον Κορυδαλλό βρίσκονται 3 αντιεξουσιαστές οι οποίοι κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη οργάνωση ;

2. Υποτίθεται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση δεν έχει ιδιαίτερες επιχειρησιακές δυνατότητες . Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο κι απλό να τοποθετήσεις μια βόμβα στον Καρέα ο οποίος δεν είναι μια πολυσύχναστη περιοχή όπως είναι το κέντρο της Αθήνας όπου γίνονται οι περισσότερες τρομοκρατικές ενέργειες .

3. Η Αντιτρομοκρατική έχει μια χρυσή ευκαιρία να βγάλει λαβράκι . Δεν μπορεί να μην πρόσεξε κανείς τίποτα σε μια γειτονιά όπως ο Καρέας . Είναι πολύ δύσκολο να μην άφησαν στοιχεία πίσω τους οι τρομοκράτες.

Το μεγαλύτερο ερώτημα όμως είναι το γιατί να επιτεθούν στον Μίμη Ανδρουλάκη . Ποιος είναι ο συμβολισμός ;

Και μην μου πείτε για το "μαύρο '89" !

Παραπολιτικός


Κοινοποιήστε το στο Facebook