Ένα "ήρεμο" Σαββατοκύριακο....

2.11.09

Σε μια "ειρηνική" και "δημοκρατική" χώρα , δείτε τι συνέβη μέσα σε ένα απλό Σαββατοκύριακο..

1η είδηση

Ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ βρήκαν αστυνομικοί μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν άγνωστοι έπειτα από καταδίωξη το βράδυ της Κυριακής, στο Βύρωνα. Περίπου στις 10:30, ένα περιπολικό της Αστυνομίας εντόπισε ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινείτο ύποπτα κοντά στο Θέατρο Βράχων.Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του ΙΧ να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε. Ακολούθησε καταδίωξη, αλλά τελικά οι επιβάτες του αυτοκινήτου -τρεις αλλοδαποί κατά τη ΝΕΤ- κατάφεραν να διαφύγουν.Το όπλο μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

2η είδηση

Υπηρεσιακό τζιπ της Δίωξης Λαθρομεταναστών Ανατολικής Αττικής «άρπαξε» άγνωστος κατά τη...

...διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και εξαφανίστηκε την Κυριακή. Το όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στο Μενίδι χωρίς να έχει εντοπιστεί ο δράστης, ο οποίος αναζητείται.Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, τρεις άνδρες της Δίωξης Λαθρομεταναστών εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας κοντά στον Σείριο ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα φορτηγάκι στα οποία επέβαιναν τουλάχιστον τέσσερα άτομα.Οι άνδρες της αστυνομίας πλησίασαν και ζήτησαν από τους αγνώστους να σταματήσουν για έλεγχο, αλλά αυτοί εγκατέλειψαν τα οχήματα και τράπηκαν σε φυγή. Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και πρόλαβαν τον έναν, ενώ οι άλλοι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν.Ο καταδιωκόμενος όμως έσπρωξε τον οδηγό του αστυνομικού οχήματος το οποίο ήταν σταματημένο με τα κλειδιά στη μίζα, πήρε το τζιπ και εξαφανίστηκε. Κάποιες ώρες αργότερα, το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο κοντά στο Μενίδι.Από τη ΓΑΔΑ διατάχθηκε έρευνα για την υπόθεση και οι τρεις συνοριοφύλακες δίνουν καταθέσεις για διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη.

3η είδηση

Πυρκαγιά ξέσπασε σε κατάστημα εταιρείας ρούχων σε εμπορικό κέντρο στην Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής, η οποία αποδίδεται σε εμπρησμό.Η φωτιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα εταιρείας ρούχων αμερικανικών συμφερόντων στο εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου στην Κηφισιά.Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο κατάστημα ξέσπασε πυρκαγιά της οποίας προηγήθηκαν εκρήξεις και γρήγορα τυλίχτηκε στις φλόγες.Η φωτιά σβήστηκε από 21 πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο με εφτά υδροφόρα οχήματα, αλλά προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και στο πατάρι του καταστήματος.Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν πέντε γκαζάκια ενώ διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Δεν πάμε καλά...

Κοινοποιήστε το στο Facebook