Μην μασάς Αφροδίτη...

23.11.09

Για ακόμα μια Κυριακή , το Πρώτο Θέμα συνέχισε τις "συνεδρίες" με τους αναγνώστες του στους οποίους μαθαίνει να μισούν όλους εκείνους του ανθρώπους που ξεχωρίζουν στο σάπιο πολιτικό μας σύστημα.

Τον χορό άνοιξε η Τίνα Μπιρμπίλη η οποία δεν "μάσησε" κι από τις πρώτες μέρες "έκοψε" τον τσαμπουκά των μεγαλοεργολάβων αλλά και των καταπατητών καμμένων εκτάσεων.

Σειρά πήρε η Γλυκερία Σιούτη η οποία κατηγορήθηκε για πολλά ( η εφημερίδα άφησε υπονοούμενα και για την εμπλοκή της στη δολοφονία του Άβελ από τον Κάιν ) αλλά τελικά δεν μάσησε . Χαρακτηριστικό είναι ότι το Πρώτο Θέμα της "φόρτωσε" 4-5 αμαρτήματα από τα οποία δεν έμεινε κανένα να υποστηρίζει την "μαχητικότητα" της εφημερίδας.

Το επόμενο θύμα είναι και πάλι μια γυναίκα και συγκεκριμένα η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ η οποία επιλέχθηκε από τον Σπύρο Βούγια στη μετακλητή θέση της ειδικής συμβούλου για θέματα μετανάστευσης στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη.

Η Αφροδίτη είναι κάτι περισσότερο από κατάλληλη για τη συγκεκριμένη θέση . Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα από πατέρα Σύριο κι από το 2004 και μετά έχει δώσει το παρόν σε κάθε προσπάθεια και εκδήλωση υπέρ των μεταναστών που ζουν στην χώρα μας , συχνά σε άθλιες συνθήκες.

Το blog της αποτέλεσε για μήνες ένα κομβικό σημείο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους μετανάστες που επιβιώνουν σε πατριωτικά γκέτο όπως αυτό του Αγ.Παντελεήμονα αλλά και σε μετανάστες που "τσουβαλιάζονται" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του 21ου αιώνα.

Το Πρώτο Θέμα δεν έγραψε τίποτα από όλα αυτά . Ποτέ πριν δεν...

...διαβάσαμε τόσες πολλές ειρωνικές εκφράσεις για μια μετακλητή υπάλληλο Υπουργείου . Ποτέ πριν δεν διαβάσαμε ένα τόσο σεξιστικό κείμενο για μια ακτιβίστρια που δεν διεκδίκησε ποτέ ρόλους στην Πολιτική.

Έψαξαν και βρήκαν παλιές φωτογραφίες της Αφροδίτης και τις συμπεριέλαβαν στο "βιογραφικό" που της έφτιαξαν . Κανένα πρόβλημα . Εκτός των άλλων , η Αλ Σαλέχ είναι και πολύ ωραία γυναίκα . Τουλάχιστον αυτό της το αναγνωρίζουν..

Αν και η φωτογραφία που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα δεν μας χαλάει καθόλου , η Αφροδίτη είναι πολύ πιο όμορφη σε τέτοιες φωτογραφίες :



Προφανώς όμως τέτοιες φωτογραφίες δεν "πουλάνε"...

Κοινοποιήστε το στο Facebook