Ο αστυνομικός ζήτησε συγγνώμη για το «ψέκασμα» από το Μ.Γλέζο

11.3.10

Με κερασμένο τσίπουρο από τον κ. Μανώλη Γλέζο και τη διά ζώσης συγνώμη του αστυφύλακα των ΜΑΤ ο οποίος τον «ψέκασε» με χημικά την περασμένη Παρασκευή, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο, έληξε χθες το επεισόδιο που προκάλεσε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων. Ο αστυφύλακας των ΜΑΤ, συνοδεία του προϊσταμένου του, επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο σπίτι του και, σύμφωνα με πληροφορίες, απολογήθηκε για το περιστατικό λέγοντας: «Νόμιζα πως εκείνη την ώρα κινδύνευα. Σας ψέκασα όχι με τη λογική, αλλά με το υποσυνείδητο. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη» . Ο κ. Γλέζος απάντησε ότι δέχεται τη συγγνώμη του και ζήτησε από τον προϊστάμενό του «να μην τιμωρηθεί το παιδί» .

«Εχω εμφανισθεί ως ομιλητής παντού, εκτός από την Αστυνομία» πρόσθεσε και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Σπ. Βούγια και προγραμμάτισαν να εμφανισθεί για πρώτη φόρα ως κεντρικός ομιλητής στην Ακαδημία της Αστυνομίας στην Καλογρέζα στις 25 Μαρτίου.

Πηγή: εφημερίδα "Το ΒΗΜΑ"

Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά, οφείλουμε να συγχαρούμε τον κ.Γλέζο για τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπισε την όλη υπόθεση. Μην περιμένετε πάντως να δείτε κάποιο ρεπορτάζ με τη συγκεκριμένη είδηση στα κανάλια. Δεν πουλάνε οι "συγνώμες"...Μόνο τα επεισόδια...

Κοινοποιήστε το στο Facebook