Παράξενα πράγματα

13.4.10

Είμαστε το μόνο blog που κόντρα στους διθυράμβους των παραδοσιακών ΜΜΕ, επιχειρούμε να προσεγγίσουμε λίγο πιο ψύχραιμα την υπόθεση των συλλήψεων των φερόμενων ως μελών του Επαναστατικού Αγώνα.

Χωρίς να έχουμε καμία απολύτως διάθεση να υποτιμήσουμε την επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ, κάποια πράγματα μας φαίνονται περίεργα.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το δάσος της Καισαριανής στο οποίο οι τρομοκράτες έκαναν ασκήσεις σκοποβολής με καλάσνικοφ!

Εκτός του ότι μας φαίνεται παράξενο να...

...εξασκείται ένας τρομοκράτης τόσο κοντά στην πόλη, αυτό που μας φαίνεται ακόμα πιο παράξενο είναι ότι οι σφαίρες της φωτογραφίες είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους κι αποκλείεται να προέρχονται από ένα μόνο όπλο. Μας κάνει επίσης εντύπωση ότι ενώ ο συγκεκριμένος τρομοκράτης βρισκόταν υπό παρακολούθηση, δεν έχει ακόμα συλληφθεί αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα και μια γιάφκα με οπλισμό! Διαβάζουμε στον Τύπο ότι είναι θέμα ημερών η αποκάλυψη κι άλλων στοιχείων που θα συμπληρώσουν το παζλ.

Μέχρι τότε όμως, ας κρατήσουμε μικρό καλάθι. Η σύλληψη των τρομοκρατών είναι μια απόλυτα θεμιτή ενέργεια αρκεί να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα κι όχι σε παραποιημένα στοιχεία. Το ότι κάποιος είναι αντιεξουσιαστής δεν τεκμηριώνει και τη συμμετοχή του σε τρομοκρατική οργάνωση....

Κοινοποιήστε το στο Facebook