Ευνοϊκότεροι όροι αποπληρωμής δανείων για το προσωπικό του Υπ.Προστασίας του Πολίτη

18.10.11

Ευνοϊκότερους όρους αποπληρωμής των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε ο υπουργός κ. Χρήστος Παπουτσής σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, κ. Κλ. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, κ. Αλ. Αντωνόπουλο.

Την απόφαση έλαβαν ύστερα από τη δημοσιοποίηση περιστατικών όπου ένστολοι έφταναν στο σημείο να μην πληρώνονται καν μισθό για να εξυπηρετούνται αυτομάτως τα δάνειά τους μέσω αυτού και πρακτικά μετά τις τελευταίες αιματηρές περικοπές, να καταλήγουν να εργάζονται μόνο για την εξυπηρέτηση των δανείων.

Πιο αναλυτικά εδώ. Μιας και δεν πρέπει να...


...υπάρχουν πολίτες δυο ταχυτήτων και μιας και οι ένστολοι δεν είναι οι μόνοι που υποφέρουν από τις μειώσεις των μισθών, υποθέτω ότι στην κυβέρνηση έχουν εξασφαλίσει τους αναγκαίους πόρους για να βοηθήσουν μερικές ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένους.


Δεν είναι πάντως ωραία εικόνα ο κάθε υπουργός να "προστατεύει" ξεχωριστά τους υπαλλήλους του. Υποθέτω ότι ο κ.Παπουτσής δεν είναι περισσότερο φιλεύσπλαχνος από τους συναδέλφους του.