Σεβασμό στους Έλληνες ζήτησε η Μέρκελ (και χειροκροτήθηκε)

26.10.11

Αντιγράφω από τη Ναυτεμπορική:

Μιλώντας από το βήμα της Μπούντεσταγκ, η ολομέλεια της οποίας ψήφισε σήμερα για τη διεύρυνση του EFSF, η κ. Μέρκελ τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην αρχή ενός δύσκολου δρόμου και ότι το «κούρεμα» του χρέους της δεν αρκεί για να λυθεί το πρόβλημα της χώρας. 

Η ευρωζώνη, πρόσθεσε, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ορθοποδήσει η χώρα η οποία, σύμφωνα με την κ. Μέρκελ, θα χρειαστεί να τεθεί σε μόνιμη επιτήρηση. Θέλουμε να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της γρήγορα, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάλεσε εξάλλου τον ιδιωτικό τομέα να συνεισφέρει περισσότερο στο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας.
Επίσης, εξέφρασε τη στήριξή της στον ελληνικό λαό, τονίζοντας ότι «πρέπει να του δώσουμε προοπτική» και ότι «αξίζει το σεβασμό μας».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Αν δείτε και το...


...σχετικό video από το γερμανικό Κοινοβούλιο, θα διαπιστώσετε ότι η καγκελάριος Μέρκελ καταχειροκροτήθηκε την ώρα των παραπάνω τοποθετήσεων της από τους Γερμανούς βουλευτές.

Αρκετά είναι και τα ξένα ΜΜΕ που σχολίασαν θετικά τη συγκεκριμένη σκηνή σε αντίθεση με τα ελληνικά ΜΜΕ που παρουσιάζουν τους Ευρωπαίους ηγέτες ως αιμοδιψή κτήνη που θέλουν να μας πιουν το αίμα με το καλαμάκι...