Η μονομελής Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

10.10.11

Σύμφωνα με το site της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας διαθέτει σήμερα 85 βουλευτές κι αναρωτιέμαι ποιοι είναι οι υπόλοιποι 84.Τυχαίνει να γνωρίζω μόνο έναν, τον Αντώνη Σαμαρά. Ακούω διάφορες φήμες.

Άλλοι μου λένε ότι μεταξύ των 84 φαντασμάτων υπάρχουν και πολλοί υπουργοί των κυβερνήσεων Καραμανλή που σήμερα παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς.

Άλλοι μου λένε ότι υπάρχει μια δήθεν φιλελεύθερη πτέρυγα, η οποία είναι υπέρ του μνημονίου και πιέζει την ηγεσία. Τους έχετε δει πουθενά; Τους έχετε δεν να ψηφίζουν το Μνημόνιο ή το Μεσοπρόθεσμο; Τους έχετε δει να "σπάνε" την κομματική γραμμή;

Άλλοι μου λένε ότι οι περισσότεροι από τους 84 σε κάθε ψηφοφορία...


...στη Βουλή είναι πιο αγχωμένοι από τον καθέναν για το τι θα κάνουν οι 154 του ΠΑΣΟΚ κι ότι η φράση "μην κάνετε καμια μαλακία και χρεοκοπήσουμε" ακούγεται συνεχώς στους διαδρόμους.

Τους ενημερώνω ότι στο τέλος του μήνα είναι πιθανό να χρεοκοπήσουμε παρά τις 154 ψήφους υπέρ των αναγκαίων μέτρων και μεταρρυθμίσεων. Ας προετοιμαστούν να κυβερνήσουν την τριτοκοσμική Ελλάδα της Δραχμής που η σιωπή τους θα φέρει...