Δεν έβγαλε ούτε φωτογραφία με τον Αβραμόπουλο η Λαγκαρντ

14.10.11

Aπό την Ελευθεροτυπία:

Με ψυχρότητα αντιμετώπισε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., Δημήτρη Αβραμόπουλο, η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, γεγονός που αντανακλά και τη γενικότερη εντύπωση που υπάρχει στη διεθνή κοινότητα για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Αβραμόπουλος σε μια «προσωπική» περιοδεία στις ΗΠΑ, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ραντεβού με την κ. Λαγκάρντ στο οποίο μετέφερε τις θέσεις της Ν.Δ. για το πρόγραμμα σταθερότητας. Τον κ. Αβραμόπουλο στην τριαντάλεπτη συνάντηση συνόδευε ο αντιπρόσωπος της χώρας στο Ταμείο, Παν. Ρουμελιώτης. Δείγμα της ψυχρής και βαριάς ατμόσφαιρας που επικράτησε ήταν το γεγονός ότι η Κριστίν Λαγκάρντ έκανε σαφές στον κ. Αβραμόπουλο πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί προς τα ΜΜΕ οτιδήποτε από τη μεταξύ τους συζήτηση. Μάλιστα, η κ. Λαγκάρντ αρνήθηκε ακόμα και να βγάλει μια τυπική αναμνηστική φωτογραφία...

Σχόλιο Παραπολιτικής: Είναι προφανές ότι η κομπλεξική Λαγκάρντ ζηλεύει που η Νέα Δημοκρατία έχει ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση ενώ όλος ο υπόλοιπος κόσμος το αγνοεί.