Καστανίδης: Μερίδα βουλευτών έριξε τον Παπανδρέου

24.11.11

Από το in.gr:

Ο Χάρης Καστανίδης κατήγγειλε, δε, ότι ο Γ.Παπανδρέου «έπεσε μέσα από την κοινοβουλευτική ομάδα του, με την σύμπραξη μέσων μαζικής ενημέρωσης. Τον έριξε μερίδα βουλευτών, που του έλεγαν: "Ή θα δηλώσεις ότι θα φύγεις και θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης ή θα σε ρίξουμε μέσα στη Βουλή. Ήδη, πριν από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου έλεγαν ότι δεν θα το ψηφίσουν, είχαμε κι ανεξαρτητοποιήσεις, ή δηλώσεις προς αυτήν την κατεύθυνση».

Όσον αφορά στη συζήτηση που έχει ανοίξει για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ, ο κ. Καστανίδης υπογράμμισε: «Οι επίδοξοι διάδοχοι, ας περιμένουν. Εν μέσω θυέλλης δεν μπορεί να ανοίγουν τέτοια θέματα».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορείτε να διαβάσετε το σύνολο της επιχειρηματολογίας του εδώ. Ξέρω ότι μοιάζει πειστική αλλά δεν..


...βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Χάρη στο δημοψήφισμα, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι σήμερα ούτε ο πρωθυπουργός και αρχηγός του ΠΑΣΟΚ προς παραίτηση ενώ ο Σαρκοζί όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον χαρακτηρίζει "τρελό". Χάρη στο δημοψήφισμα έχει αναβλήθει εκ νέου η καταβολή της 6ης δόσης ενώ η κρίση αξιοπιστίας έφερε το αίτημα για τις υπογραφές.

Είναι βολικό όταν τα έχεις κάνει θάλασσα να φταίνε τα συμφέροντα αλλά θυμίζω ότι αν δεν σκύψεις, δεν σου ανεβαίνουν στην πλάτη. Πρώτα ο Παπανδρέου έφτασε μόνος του στην άκρη του γκρεμού και μετά τον έσπρωξαν...

Υ.Γ Ονόματα δεν έχουν οι βουλευτές γενναίε Χάρη;