Επίθεση Μανώλη σε Λοβέρδο

8.12.11

Ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μανώλης, έστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο:

«Ανοιχτή επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο.

Κύριε, Υπουργέ,

Σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, κατά την οποία τα δημόσια νοσοκομεία υπολειτουργούν λόγω της έλλειψης ιατροφαρμακευτικών υλικών και της δραματικής μείωσης της χρηματοδότησής τους, με απόφαση των υπηρεσιών σας που σας επισυνάπτω, το Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, επιβαρύνεται...


...με το κόστος μετακίνησης (εκτός έδρας και οδοιπορικά) ακτινολόγου ιατρού, από δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας, δύο μέρες ανά δεκαπενθήμερο, όταν το νοσοκομείο διαθέτει δύο μονίμους και δύο επικουρικούς ακτινολόγους ιατρούς.

Απάντηση: Για την ενημέρωσή σας, αν και το γνωρίζετε, η ιατρός είναι σύζυγος του Διοικητή του Νοσοκομείου, πρώην συνδικαλιστή, που πρόσφατα τοποθετήθηκε στη θέση του από εσάς.
Κύριε Υπουργέ, αποδεικνύεται ότι η βαθειά κρίση δεν αγγίζει το ΠΑΣΟΚ».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μιας και έχουν υποπέσει και στη δική μου αντίληψη ανάλογα περιστατικά, καλό θα ήταν ο κ.Λοβέρδος να απαντήσει στην καταγγελία κι ας την κάνει ο Μανώλης.