Κακλαμάνης: Οι κάλπες στη βάση είναι κάλπικα πράγματα

5.1.12

Το ΠΑΣΟΚ επομένως μπορεί να ξαναβρεί το βηματισμό του ανασυγκροτώντας τις οργανώσεις του και πηγαίνοντας σε ένα συνέδριο, όσο γίνεται πιο σύντομα, τα άλλα, οι κάλπες στη βάση κλπ, είναι κάλπικα πράγματα, τα πληρώσαμε», είπε χθες στον ΑΝΤ1 97,2 ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, πρόσθεσε επίσης:


«Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ έκανε το λάθος, εγώ ήμουν αντίθετος τότε, εγώ πιστεύω ότι τα κόμματα δεν βγαίνουν στη γύρα για να εκλέξουν Προέδρους, όργανα, κ.λπ., έχουν οργανώσεις, έχουν μέλη, τα οποία συζητούν, χαράσσουν όλοι μαζί από πάνω μέχρι κάτω στρατηγικές, την πολιτική τους, τα προγράμματά τους, και συνέρχονται μετά με εκπροσώπους, που δεν μπορεί να....


...υπερβαίνουν, σε όλη την Ευρώπη στην Γαλλία τη Γερμανία, μεγάλες χώρες, τα συνέδρια των κομμάτων είναι 500-600 άτομα που εκπροσωπούν όμως εκατοντάδες χιλιάδες μελών. Εδώ στην Ελλάδα βρήκαμε τα συνέδρια των 6-7 χιλιάδων, και γι αυτό και δεν έχουμε και κόμματα που να λειτουργούν δημοκρατικά.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχω αρχίσει να το διασκεδάζω, ξεφτιλίζονται ένας-ένας. Ο ίδιος ο ΓΑΠ παίρνει πίσω την καινοτομία της εκλογής του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ από τη βάση και οι φρουροί του Παπανδρεϊσμού τον αποθεώνουν.

Βγες ρε ΓΑΠ να κράξεις και το OpenGov. Στείλε μας στο Δαφνί για ρυζόγαλο.