ΔΗΜΑΡικα, η νέα διάλεκτος

23.2.12

Παραθετώ την ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τα αποτελέσματα του Eurogroup:

Οι αποφάσεις του τελευταίου Eurogroup αποτέλεσαν δρομολογημένες εξελίξεις στη βάση των αποφάσεων τις 26ης Οκτωβρίου.Παρά τη μείωση του ελληνικού χρέους με την ανταλλαγή των ομολόγων, το ύψος της νέας δανειακής σύμβασης, οι όροι και οι τομείς διάθεσης της χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τα βάναυσα μέτρα που έχουν ληφθεί πριν...


...τη Σύνοδο Κορυφής του Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια των τριών μηνών καθώς και με τις νέες προαπαιτούμενες δράσεις, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε μη βιώσιμο χρέος το 2020.

Το μείζον όμως ζήτημα είναι ότι τα πρωτογενή ελλείμματα και η ύφεση θα συνεχίσουν να χαρακτηρίζουν την ελληνική οικονομία με την αύξηση της ανεργίας, με το μαζικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, με την αποδιάρθρωση της κοινωνίας όσο δεν θα αναζητείται η ανάπτυξη, όχι στα λόγια, αλλά μέσα από εξεύρεση και διάθεση πόρων.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχουμε μαζευτεί εδώ καμια 10αρια νοματαίοι, έχουμε ανοίξει λεξικά, πήρα και τη δασκάλα μου στο Δημοτικό αλλά δεν κατάφερε τίποτα ούτε αυτή.

Η ανακοίνωση μπορεί φαινομενικά να είναι γραμμένη στα ελληνικά αλλά 11 στους 10 Έλληνες δεν κατάλαβαν λέξη. Εσείς; Βγάζετε άκρη για το τι θέλει να πει η Δημοκρατική Αριστερά; Είναι υπέρ της απόφασης του Eurogroup; Είναι κατά; Έχει κάτι να αντιπροτείνει;