Νιώθεις Έλληνας; Τον Τσίπρα τον ρώτησες;

20.2.12

Δήλωση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup και την προοπτική να εγκριθεί το PSI:

Αφού λοιπόν οι εταίροι και οι πιστωτές διασφαλίστηκαν έναντι πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας οικονομικά αλλά και νομικά, σήμερα με την απόφαση τους οργανώνουν τη χρεοκοπία με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε το όλο βάρος να πέσει στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία και οι ίδιοι μαζί με τους τραπεζίτες να....


...διασωθούν. Τα επιχειρήματα του κ Σόιμπλε που μέσα από τις συνεντεύξεις του ασκεί έντονη κριτική και επιτίθεται στους Έλληνες δεν είναι καινούρια. Όλο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Μπορεί οι Ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι Έλληνες δεν είναι και τόσο Έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όχι-όχι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ένας ακόμα εθνικιστής φασίστας. Απλά αποφάσισε να μοιράσει πιστοποιητικά ελληνικότητας και μάλλον όσοι δεν συμφωνούμε με τις απόψεις του, είμαστε λιγότερο Έλληνες.

Αν πάντως 100% Έλληνας σημαίνει να συμφωνείς με τον 15χρονο ηγετίσκο του ΣΥΡΙΖΑ, προτιμώ να νιώθω τουρκόσπορος.