Δεν σταματούν οι υπερωρίες στο Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης

7.3.12

Δεν σταματάει πουθενά ο Τυραννόσαυρος REX του ΠΑΣΟΚ. Για ακόμα ένα μήνα και μάλιστα πολύ πριν αυτός ολοκληρωθεί, ο Κώστας Σκανδαλίδης υπογράφει απλόχερα υπερωρίες τόσο για τους συνεργάτες του όσο και για τους συνεργάτες του υφυπουργού του, Γιάννη Δριβελέγκα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κακό μπελά των εραστών του σπάταλου Δημοσίου, δηλαδή τη Διαύγεια, ο υπουργικός Αγροτικής Ανάπτυξης υπόγραψε...



...τη δέσμευση κονδυλίων μερικών χιλιάδων ευρώ για να καλυφθεί η δαπάνη που θα προκληθεί από το άθροισμα των παρακάτω αποφάσεων:

- 6.500 ευρώ για την “κάλυψη υπερωριακής εργασίας 20 ωρών υπαλλήλων που έχουν διατεθεί στα Γραφεία της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ για το μήνα Μάρτιο.” Γραφείο Υπουργού 31 υπάλληλοι 4.500,00€ και Γραφείο Υφυπουργού 11 υπάλληλοι 2.000,00€.

- 1.500 ευρώ για την “κάλυψη 20 ωρών υπερωριακής εργασίας κατά τις εξαιρέσιμες και νυχτερινές ώρες των υπαλλήλων που έχουν διατεθεί στα Γραφεία της Πολιτικής Ηγεσίας για το μήνα Μάρτιο.” (8 Οδηγοί).

Αναρωτιέμαι σε ποια άλλη χώρα, έστω του τρίτου κόσμου, ένας υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έχει τόση δουλειά ώστε να χρειάζεται να πληρώνει και υπερωρίες στο στρατό των 31 υπαλλήλων που απασχολεί.


Για να είμαι δίκαιος πάντως, δεν μου κάνει εντύπωση που χρειάζονται 8 οδηγοί. Φαντάζομαι ότι οι δεινόσαυροι μεταφέρονται με ειδικά διαμορφωμένα τεράστια οχήματα, οπότε χρειάζεται κι ένας συνοδηγός, μπας και λυθεί το ζωντανό στην καρότσα...