Βενιζέλος: Δεν ξέρω τι σύνταξη παίρνουν οι βουλευτές (video)

6.3.12

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αν ένας υποψήφιος ηγέτης δήλωνε ότι δεν γνωρίζει το ύψος της σύνταξης που λαμβάνουν οι βουλευτές, θα είχε αυτόματα τεθεί εκτός κούρσας καθώς τα ΜΜΕ θα τον είχαν ξεσκίσει. Στην Ελλάδα, τη δήλωση αυτή δεν έκανε απλά ένας υποψήφιος ηγέτης (τρομάρα του!) αλλά ένας υπουργός Οικονομικών ο οποίος υποτίθεται ότι μάχεται για τη μείωση των δημοσίων δαπανών.

Με τη σιγουριά ότι κανείς δεν θα του ασκήσει κριτική, ο Βενιζέλος δηλώνει γελώντας ότι......δεν έχει ιδέα για το ύψος της σύνταξης που εισπράττουν οι βουλευτές ενώ δεν δείχνει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατάργηση αυτού του προνομιακού καθεστώτος.


Δηλώνει επίσης ότι πληρώνει εισφορές και ως δικηγόρος και ως καθηγητής Πανεπιστήμιου. Αυτό σημαίνει ότι εισπράττει ακόμα την αμοιβή του από το Πανεπιστήμιο στο οποίο δεν εργάζεται για χρόνια. Τονίζει μάλιστα ότι δεν θα λάβει τρεις συντάξεις, κάτι που δεν ισχύει καθώς με τα σημερινά δεδομένα θα λάβει νόμιμα τη βουλευτική σύνταξη, τη δικηγορική κι αυτή του καθηγητή Πανεπιστήμιου.

Ο άνθρωπος είναι ΑΣΧΕΤΟΣ.