Επίθεση από Χρυσαυγίτες ισχυρίζεται ότι δέχθηκε ο Αϊβαλιώτης

28.4.12

Παραθέτω αυτούσιο σημερινό δελτίο Τύπου του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού:

Πρωτοφανής απόπειρα προπηλακισμού του Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη από τραμπούκους της "Χρυσής Αυγής" στον τηλεοπτικό σταθμό "EXTRA 3"

Μετά το τέλος της εκπομπής "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, την Παρασκευή 27/4/2012, ομάδα τραμπούκων της "Χρυσής Αυγής" κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε να προπηλακίσει τον Βουλευτή Β’ Αθηνών του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος...


...κατά τη διάρκεια της εκπομπής προσκόμισε στοιχεία για τη ναζιστική δράση και τον φασιστικό χαρακτήρα του εν λόγω κόμματος, επισημαίνοντας ότι "κάθε ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στους θαυμαστές της Γερμανίας".

Ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι "το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε, είναι να ακούσουμε την κραυγή "ΧΑΪΛ ΧΙΤΛΕΡ" μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο" και ανέφερε ότι ο κ. Μιχαλολιάκος σε Συνέδρια του Κόμματός του μιλά, έχοντας δίπλα του τη σβάστικα(!).

Σε ελάχιστο χρόνο, ομάδα τραμπούκων της "Χρυσής Αυγής" κατέφθασε στον τηλεοπτικό σταθμό "ΕΧΤΡΑ 3", απειλώντας να μπει στο πλατό για να προπηλακίσει τον κ. Αϊβαλιώτη, ενώ εκλήθη και έφθασε αμέσως η "ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΗ" και έτσι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα απ’ τους μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής".

Σχόλιο Παραπολιτικής: Περίεργο περιστατικό. Αν κι έχω τους Χρυσαυγίτες ικανούς για το οτιδήποτε, ο Αϊβαλιώτης δεν είναι κι ο πλέον αξιόπιστος αφηγητής.