Ποιος επώνυμος φίλαθλος του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι χρειάζεται "κυβερνητική σταθερότητα";

25.4.12

Τη δική του άποψη στο δημόσιο διάλογο για τις επικείμενες εκλογές διατύπωσε χθες ένα πρόσωπο-έκπληξη το οποίο δεν συνηθίζει να ασχολείται με θέματα Πολιτικής και Διακυβέρνησης. Διαβάστε τη δήλωση του και προσπαθήστε να μαντέψετε ποιος μπορεί να είναι:

"Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα. Κρίσιμες αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, διαρθρωτικές αλλαγές να προχωρήσουν γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, επείγει μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει...


...τη χώρα από την αδιέξοδη δίνη της ύφεσης. Η χώρα πρέπει να μπορεί να κυβερνηθεί με ξεκάθαρη πολιτική στόχευση και χρονικό ορίζοντα τετραετίας. Διαφορετικά η πρωτοφανής περιπέτεια που βιώνει ο τόπος μπορεί να επιδεινωθεί σε όλα τα επίπεδα, οικονομικά, κοινωνικά, ακόμα και εθνικά. Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος."

Κι επειδή δύσκολα θα πάει το μυαλό σας στο σωστό πρόσωπο, σας ενημερώνω ότι η δήλωση ανήκει στο βουλευτή Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ.Κώστα Καραμανλή ο οποίος έσπασε τη σιωπή του μετά από 2,5 χρόνια εξαφάνισης.