Συγκροτούν Κ.Ο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

2.4.12

Από το ΒΗΜΑ:

Το «μαγικό» αριθμό 10 έφθασε στη Βουλή το κόμμα του κ. Π. Καμμένου και πλέον από τη Δευτέρα το μεσημέρι, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» συγκροτούν και επισήμως Κοινοβουλευτική Ομάδα. Την ίδια στιγμή ο κ. Καμμένος διαμηνύει πως δεν μπορεί να συνεργαστεί μετεκλογικά με τα κόμματα του μνημονίου και εμφανίζεται θετικός σε συζήτηση με το ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά από διαρκείς συζητήσεις με τον κ. Μ. Γιαννάκη, ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Βοιωτίας δέχθηκε να συμπορευτεί με....
 
...τον κ. Καμμένο, όπως είχε προαναγγείλει το Βήμα.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στα γραφεία του κόμματος, συζήτησαν και αποφασίστηκε ο κ. Γιαννάκης να αναλάβει τη θέση του γραμματέως των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και ορίστηκε επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, ενώ θα συμμετέχει στην δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αφού την πρώτη θέση κατέλαβε ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ.

Με την προσχώρηση του κ. Γιαννάκη κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος των μετακινήσεων από τη ΝΔ προς το κόμμα του κ. Καμμένου σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ενώ προχωρεί η συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Κάπως έτσι ανοίγει και ο δρόμος της συμμετοχής του Πάνου Καμμένου στο debate των πολιτικών αρχηγών, στην κορυφαία δηλαδή στιγμή της προεκλογικής περιόδου. Ο υστερικά αντιμνημονιακός Αντώνης Σαμαράς των τελευταίων δυο ετών θα πληρώνει για καιρό ακόμα το τέρας που δημιούργησε...