Πρώτος στο Επικρατείας του ΛΑΟΣ ο Κώστας Πλεύρης

24.5.12

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την τοποθέτηση του κ. Κώστα Πλεύρη ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι και είμαι σίγουρος ότι χαίρεται όλη η βάση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, που ο Κώστας Πλεύρης, παλιός, φίλος, γνώριμος, πολιτευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις...


...δύσκολες εκλογές του 2004, θα αναλάβει τώρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Ο Κώστας Πλεύρης ξέρει να απευθύνεται στους Έλληνες Πατριώτες και ξέρω πάρα πολύ καλά, πόσο τον σέβονται και τον εκτιμούν οι Έλληνες Πατριώτες. Κώστα “Καλό βόλι” και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ κ. Κ. Πλεύρης δήλωσε: «Πρόεδρε, σας ευχαριστώ για την τιμή την οποία μου κάνετε και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η τιμή αυτή, αποτελεί για εμένα μία ευθύνη να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις υπέρ του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού, ο οποίος επιδιώκει αναμφισβήτητα το εθνικό συμφέρον και όχι το κομματικό συμφέρον».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η επιστράτευση του θεωρητικού του ελληνικού εθνικισμού στις τάξεις του ΛΑΟΣ μοιάζει να είναι το έσχατο κόλπο του μπαρμπα-Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος επιχειρεί να διεμβολίσει τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη λογική του "να, μια χαρά φασίστας είμαι κι εγώ".

Την ίδια ώρα, ο υιός Πλεύρης πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά. Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στη δεξιά πολυκατοικία...