Ανασκευάζει το "ούτε νεκρός με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ" ο Καμμένος

27.5.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην πρωινή εκπομπή του Ant1:

-Ισχύει αυτό που έχετε πει ότι δεν πρόκειται να στηρίξετε  μια κυβέρνηση με κορμό την ΝΔ αν είναι πρώτο κόμμα;

Δεν είπα αυτό. Εγώ είπα  ότι δεν συνεργάζομαι ούτε νεκρός με τον κο Σαμαρά και τον κο Βενιζέλο προσωπικά. Είναι οι 2 πολιτικοί που υπέγραψαν επιστολή που δεσμεύουν τους εαυτούς τους , όχι τα κόμματα τους, για την...


...επόμενη των εκλογών  που έλεγαν ότι είναι  μονόδρομος το μνημόνιο … Όταν ο ελληνικός λαός αποφάσισε να πει το όχι , γιατί δεν υπάρχει  εδώ ένας Τάσος Παπαδόπουλος να πει το όχι   όπως στην Κύπρο.

-Μετά τις εκλογές πως θα υπάρξει κυβέρνηση  αν λέτε ότι δεν συνεργαστείτε με Σαμαρά και Βενιζέλο;

Ήδη όπως  βλέπετε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, βγαίνουν και ανατρέπουν τους αρχηγούς τους. Ο κος Αβραμόπουλος έκανε συνέντευξη την προηγούμενη εβδομάδα  και είπε ότι  δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στη  δραχμή , δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή  δραχμή  ,  ανέτρεψε  δηλαδή  τον  κο Σαμαρά που ανατρέπει τον εαυτό του καθημερινά.

Εδώ δεν μπορούμε να παίξουμε πια στο κορμί της Ελλάδος  . Πρέπει να υπάρξει  μια εθνική κυβέρνηση,  η οποία εθνική κυβέρνηση να  βγει  και να πει ότι αυτός ο λαός δεν αντέχει άλλο  το αποτυχημένο μνημόνιο 1 και 2  , η δανειακή σύμβαση που  έχει συναφθεί δεν έχει δώσει αποτέλεσμα και πάμε  προς την κατάρρευση  και αυτή που καταρρέει σήμερα είναι η ελληνική οικογένεια.

-Λέτε δηλαδή  ότι μπορείτε να στηρίξετε μια κυβέρνηση  υπό τον όρο να μην είναι πρωθυπουργοί ο κος Βενιζέλος  ή ο κος Σαμαράς ;

Αυτό είναι δεδομένο…Νομίζω και αυτό το έχει πει  και  ο ελληνικός  λαός στις  τελευταίες εκλογές και από εκεί και πέρα,  πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία θα προστατεύει  από τη επίθεση  που δέχεται η ελληνική οικονομία και η ελληνική οικογένεια.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο κ.Καμμένος ισχυρίζεται ότι είπε ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε νεκρός με Βενιζέλο-Σαμαρά κι όχι με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Το παρακάτω video τον διαψεύδει...