Νέα δήλωση στήριξης Καραμανλή στη Νέα Δημοκρατία

1.6.12

Όπως και στις προηγούμενες εκλογές, έτσι και τώρα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προχωρά σε μια δημόσια δήλωση υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας, επιχειρώντας να βοηθήσει στη συσπείρωση του κόμματος.

Ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Καραμανλή:

«Είναι μπροστά μας η σοβαρή πιθανότητα μιας πολύ πιο οδυνηρής περιπέτειας για όλους. Η άποψη ότι δεν μπορούμε να πάθουμε τίποτα χειρότερο είναι εσφαλμένη. Ειδικά όταν η ιστορία του τόπου μας διδάσκει πως...


...κατά κανόνα μεγάλες κοινωνικοπολιτικές κρίσεις συνεπέφεραν και εθνικές συμφορές.

Υπάρχει όσο ποτέ ανάγκη να εξασφαλιστεί πολιτική σταθερότητα και έξοδος από την καταστροφική ύφεση. Προϋπόθεση και για τα δύο είναι μια όσο το δυνατόν ισχυρότερη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό και πιστεύω ότι πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Αντιθέτως αν επιλέξουμε την αποχή ή την ψήφο διαμαρτυρίας και μάλιστα σε μικρότερους σχηματισμούς της ευρύτερης κεντροδεξιάς στην ουσία ψηφίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμμέσως πλην σαφώς δηλαδή πολίτες χωρίς αριστερό προσανατολισμό θα στήριζαν έτσι την Αριστερά. Ειδικά σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση αυτό δεν βοηθάει την Ελλάδα».


Ο χρόνος που γίνεται η δήλωση αυτή πιστοποιεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν καταφέρνει μέχρι στιγμής να ανακόψει το ρεύμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.