Για την ακύρωση των πρυτανικών εκλογών καμαρώνει η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ

26.10.12

Παραθέτω τη χθεσινή ανακοίνωση που περήφανα αναρτήθηκε στο site της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ και περιγράφει τα ανδραγαθήματα των μελών της:

Από νωρίς σήμερα το πρωί πλήθος φοιτητών του Ο.Π.Α. προσήλθε στο Πανεπιστήμιο προκειμένου να χαλάσει τα σχέδια των εμπνευστών του "νόμου-απορρύθμισης" της Δημόσιας και Δωρεάν Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η έναρξη της διαδικασίας "εκλογής" των εσωτερικών μελών του Συμβουλίου της ελίτ ήταν προγραμματισμένη για τις 10.00 το πρωί στην Αίθουσα Α36. Όμως η μαζική παρουσία των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ο.Π.Α. οδήγησε...


...τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής κ. Γ. Βενιέρης στην ακύρωση της διαδικασίας. Προκλητική η παρουσία του Κ. Καραμάνη ο οποίος (μόνος από το σύνολο των 198 μελών του Ο.Π.Α.) προσήλθε στο χώρο πολύ πριν την καθορισμένη ώρα προκειμένου να κόψει φάτσες!!! Το μόνο που κατάφερε όμως είναι να γίνει γραφικός και καταγέλαστος.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών προστέθηκε στη μεγάλη αλυσίδα των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων τα οποία κουρέλιασαν το "νόμο"-έκτρωμα Διαμαντοπούλου-Σπηλιωτόπουλου-Αρβανιτόπουλου. Επόμενο ραντεβού τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θα μου επιτρέψετε πάντως να συγχαρώ την ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ κι όλες τις φοιτητικές παρατάξεις που τηρούν ανάλογη στάση. Δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση για το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία από την εκδίκηση της ίδιας της πραγματικότητας. Το τέρας που έθρεψαν τους καταβροχθίζει...