Κασιδιάρης σε αστυνομικούς: Θα σας γ@μήσω, θα έχετε νεκρούς, κάθεστε και τον παίζετε (video)

26.11.12

Ένα ακόμα φεστιβάλ κατά των θεσμών της Δημοκρατίας «διοργάνωσε»  η Χρυσή Αυγή στην Κρήτη στο πλαίσιο του οποίου βουλευτές του κόμματος έβρισαν κι απείλησαν αστυνομικούς ενώ ξεδίπλωσαν τη σημαία της 21ης Απριλίου!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Cretalive.gr ένταση επικράτησε την Κυριακή στην περιοχή της Χερσονήσου, όπου......πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, στο ξενοδοχείο Belvedere, και μιλησαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς.

Στο video που ακολουθεί, αξίζει να προσέξετε τα εξής σημεία:

Στο 1:35'ο Κασιδιάρης δίνει το λόγο του ότι θα υπάρξει νεκροί, στο 2:05' λέει στον αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ότι κάθονται και τον παίζουν ενώ στο 7:45 υψώνεται (κι αποθεώνεται) η σημαία της 21ης Απριλίου.


Μπορώ εγώ άραγε ως απλός πολίτης να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφράσεις εναντίων αστυνομικών χωρίς συνέπειες; Θα υπάρξουν κυρώσεις για τους αξιωματικούς-θεατές της προκλητικότητας του Κασιδιάρη; Άραγε δεν νιώθουν καμία ντροπή που μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας κάθονται κι ακούνε σιωπηλοί τα μπινελίκια των φασιστών;