Σκουρλέτης: Συνειδητή επιλογή για να έχουμε νεκρούς από το κρύο οι αυξήσεις στο ρεύμα

20.12.12

Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινή συνέντευξη του εκπρόσωπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στο Mega:

Η αύξηση του ρεύματος είναι μια επιλογή που οδηγεί τελικά στο να έχουμε νεκρούς από κρύο αυτό το χειμώνα. Με δεδομένο ότι με το ρεύμα εισπράττεται τελικά και το χαράτσι, με δεδομένο ότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, η επιλογή αυτή είναι επιλογή αυτό το χειμώνα να έχουμε νεκρούς από το κρύο. Είναι συνειδητή επιλογή. Ή να καούν από ξυλόσομπες ή να καταστραφούν τα δάση - βλέπετε καθημερινά......ότι υπάρχει παράνομη υλοτομία - ή να ζούμε σε ένα νέφος αιθαλομίχλης με ανυπολόγιστες επιπτώσεις λόγω των αιωρούμενων σωματιδίων στις μεγάλες πόλεις όλης της Ελλάδας. Αυτά θα είναι τα αποτελέσματα μιας τέτοιας επιλογής. Και γνώση έχουν και λόγο έχουν. Τα πράγματα είναι γνωστά καθώς και οι επιπτώσεις. Αντικειμενικά η απόφαση αυτή οδηγεί σε νεκρούς. Μην κοροϊδευόμαστε. Το ρεύμα είναι πάρα πολύ ακριβό, δεν είναι φτηνό.

-Κ. Σκουρλέτη, επειδή τα ελληνικά σας είναι πάρα πολύ καλά, άλλο να λέτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι νεκρός και άλλο να λέτε κάποιος επιλέγει κάποιοι να πεθάνουν.

Το ρεύμα δεν είναι φτηνό στην Ελλάδα, το ρεύμα είναι πολύ ακριβό. Και μάλιστα ένας παράγοντας του υψηλού κόστους για τις βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις είναι ότι έχουμε ένα από το ακριβότερα ρεύματα, ηλεκτρική ενέργεια στην Ευρώπη.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι συνειδητά επιθυμούν να δολοφονήσουν έμμεσα συμπολίτες μας μέσω του ψύχους. Νομίζω ότι και στον Εμφύλιο, δεν εκφράζονταν έτσι οι αντάρτες για τους Χίτες.