Η «απλή λογική» του Γιάννη Μανιάτη για τη λίστα Λαγκάρντ

4.1.13

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη χθεσινή συνέντευξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη στο ΣΚΑΙ:

Θεωρώ ότι με την απλή λογική, ο απλός Έλληνας πολίτης μπορεί να συνειδητοποιήσει αν υπάρχει, ή αν υπήρξε ποτέ, έστω και σκιά πιθανής ευθύνης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, του κ. Βενιζέλου, όταν......όλοι γνωρίζουμε πια, ή τουλάχιστον πιθανολογούμε με μεγάλη ακρίβεια, πώς ακριβώς έγιναν τα γεγονότα.

Το πρώτο είναι ότι η αρχική λίστα υπέστη μία αλλοίωση, όπου αφαιρέθηκαν τρία συγκεκριμένα ονόματα. Είναι απολύτως βέβαιο κάποια χρονική περίοδο. Μετά τη χρονική περίοδο αυτή, παρέλαβε αλλοιωμένη τη λίστα σε ψηφιακό αρχείο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κράτησε το μόνο αντίτυπο της λίστας Λαγκάρντ στο συρτάρι του, στερώντας το από το ΣΔΟΕ και ήταν ο κομιστής της παραποιημένης λίστας στις αρχές.

Κατά τον Γιάννη Μανιάτη, η «απλή λογική» τα ερμηνεύει όλα αυτά με τρόπο τέτοιο που καταλήγει ότι δεν υπήρξε ποτέ ούτε καν σκιά πιθανής ευθύνης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ! Ελπίζω να γνωρίζει και ο ίδιος ότι εκτίθεται προσπαθώντας να γίνει αρεστός στον Βενιζέλο με αυτόν τον τρόπο...