Πάνος Καμμένος: Ξόδεψε ως υπουργός Ναυτιλίας 17.000 ευρώ για 9ημερο ταξίδι στην Αυστραλία

8.1.13

Από το ΣΚΑΙ:

Έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει για το κόστος ταξιδιού του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της συζύγου του, το 2009, στην Αυστραλία, απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης.

Το έγγραφο εστάλη ύστερα από ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, επικαλούμενος «καταγγελίες από διάφορα μέλη της ελληνικής ομογένειας ότι στο επίσημο ταξίδι του......στην Μελβούρνη, ως υφυπουργός Ναυτιλίας, ο κ. Καμμένος είχε προχωρήσει σε προκλητικές σπατάλες, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».

Όπως αναφέρεται «από τα τηρούμενα στο Τμήμα Οικονομικών Θεμάτων του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου στοιχεία, προκύπτει ότι τα έξοδα μετακίνησης του τέως υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Καμμένου Παναγιώτη και της συζύγου του, στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από τις 18 έως 27 Μαρτίου 2009, ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 17.227,73 ευρώ το οποίο βάρυνε τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του τέως ΥΕΝΑΝΠ οικονομικού έτους 2009, όπου υπήρχε η ανάλογη εγγεγραμμένη πίστωση» ενημερώνει ο κ. Μουσουρούλης.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Άλλες εποχές τότε, η οικονομία του Κώστα Καραμανλή ήταν «θωρακισμένη» και ο κ. Καμμένος ήταν ένας εκ των υπουργών του, όχι «Ανεξάρτητος Έλληνας».

Αναρωτιέμαι πως τον άφησαν να ξοδέψει τόσα χρήματα οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Νέα Τάξη Πραγμάτων που κυβερνούν τη χώρα...