Στάθης Παναγούλης: Η κυβέρνηση του Τριωδίου ας δώσει στον Δένδια το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί

4.2.13

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα των τεσσάρων νεαρών ληστών, με εμφανή τα ίχνη των βασανισμών, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης, τονίζοντας την ιδιότητα του αγωνιστή της Αντίστασης 1967-74, δήλωσε:

«Οι βασανιστές της Χούντας του Παπαδόπουλου την περίοδο 1967-74 φρόντιζαν, όταν μετά τις ανακρίσεις των αγωνιστών της Αντίστασης, με...


...βασανιστήρια στα κολαστήρια της Μπουμπουλίνας και του ΕΑΤ-ΕΣΑ, οδηγούμεθα στα έκτακτα στρατοδικεία, να μην υπάρχει κανένα ίχνος βασανισμού.

Σήμερα, η κυβέρνηση της Τρόικας, του κ. Σαμαρά, δεν κρατά ούτε τα προσχήματα. Δίνει τις φωτογραφίες των συλληφθέντων στη δημοσιότητα με εμφανή τα σημάδια των βασανισμών! Ας δώσει, η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Λοιπόν, ας προσπαθήσουμε να προβλέψουμε τι θα ακολουθήσει.

Ο Κεδίκογλου θα ζητήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον Παναγούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πει ότι δεν τον εκφράζουν τέτοιες θέσεις και θα πει στον Κεδίκογλου να απαντήσει για τους βασανισμούς κι ο Παναγούλης θα πει ότι παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του.