Να αγοράσει «τσοντοκάναλο» σχεδίαζε η Χρυσή Αυγή

29.9.13

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Έθνος», ο «κοριός» παρακολουθήσεων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας φαίνεται πως εντόπισε καναλάρχη περιθωριακού καναλιού, ο οποίος διαπραγματευόταν σε προχωρημένο στάδιο τη συνεργασία με τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, για τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού.

Οι συζητήσεις φαίνεται ότι επαναλήφθηκαν αρκετές φορές και οι δύο άνδρες μιλούσαν ακόμη και για νούμερα της συναλλαγής αλλά και τη διαδικασία μεταβίβασης του περιθωριακού σταθμού σε άνθρωπο ή σε εταιρεία της οποίας τον έλεγχο θα είχε η Χρυσή Αυγή χωρίς να φαίνεται.Ο εν λόγω παράγων που διαπραγματευόταν με τον Μιχαλολιάκο έχει ενδιαφέρον παρελθόν στα Μέσα και ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις Αρχές, δικαστικές και οικονομικές. Ως εκ τούτου αναμένεται σύντομα να ζητηθούν εξηγήσεις και να προχωρήσουν οι απαιτούμενες διαδικασίες αποκάλυψης τυχών σκοτεινών σχέσεων και ύποπτων συναλλαγών.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Όπως καταλαβαίνετε, χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να δούμε στους δέκτες μας εκπομπές όπως «Μαγειρεύοντας με τη γυναίκα του αρχηγού», «Καιάδας and his band» κ.α

Πολύ «αντισυστημικό» κόμμα πάντως η Χρυσή Αυγή, δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τα «τσοντοκάναλα»...