Θα συνεχιστεί για καιρό η γκρίζα διαφήμιση της Χρυσής Αυγής;

11.10.13

Έχω πάψει εδώ και χρόνια να παρακολουθώ δελτία ειδήσεων και παίρνω μια γεύση του τι προβάλουν από τα διάφορα video που κυκλοφορούν καθημερινά στο Youtube.

Έκανα μια εξαίρεση την προηγούμενη εβδομάδα και χάζεψα μερικά δελτία, με αποτέλεσμα να...χαζέψω ατομικά, οπότε δεν πρόκειται σύντομα να το επιχειρήσω ξανά.


Οι τηλεαστέρες μας έχουν διαχειριστεί με τραγικό τρόπο την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και ο τρόπος που καθημερινά πέφτουν από τα σύννεφα με όσα αποκαλύπτονται προκαλεί πραγματικά αηδία.

Βρήκα χθες στο Youtube το παρακάτω video από το δελτίο του Mega, ενδεχομένως κάτι σχετικό να έχουν προβάλει κι άλλα κανάλια. Τι δείχνει το video κατά τη γνώμη μου; Δείχνει μια παθιασμένη ιδεολόγο του νεοναζισμού να κερδίζει πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο για να κάνει την προπαγάνδα της:


Αναρωτιέμαι για πόσο θα συνεχιστεί όλο αυτό, για πόσο τα άθλια μονοθεματικά «δελτία ειδήσεων» της χώρας θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μάθει κι ο τελευταίος Έλληνας τα πάντα για το τελευταίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, την ώρα μάλιστα που η Δικαιοσύνη προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της.