Ανακοίνωσεις για το φονικό στο Νέο Ηράκλειο σε χρόνο-ρεκόρ από τη Χρυσή Αυγή

1.11.13


Με πραγματικά φοβερή ταχύτητα για τη φύση του περιστατικού στο Νέο Ηράκλειο αντιδρά η Χρυσή Αυγή, με τους βουλευτές της να βγαίνουν ακαριαία στα κανάλια αλλά και με το κόμμα να εκδίδει αμέσως μετά σχετική ανακοίνωση.

Παραθέτω ένα μέρος της:

Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Είναι χαρακτηριστικό ότι τη στιγμή που εκδόθηκε αυτή η ανακοίνωση, σύμφωνα με το Mega Channel,  ο 2ος νεαρός που τελικά κατέληξε, έδινε ακόμα σκληρή μάχη για τη ζωή του. Απίστευτη βιασύνη.

Να και το video της τοποθέτησης Κασιδιάρη στο Star Channel η οποία γίνεται ελάχιστη ώρα μετά το φονικό: