Στα συσσίτια γευμάτιζε ο άπορος επιχειρηματίας Ηλίας Παναγιώταρος;

18.12.13

Χαζεύω εδώ τη δήλωση πόθεν έσχες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Ηλία Παναγιώταρου και τα μάτια μου γεμίζουν δάκρυα, ίσως και γιατί πλησιάζουν οι μέρες των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μέχρι να εκλεγεί βουλευτής, ο κ. Παναγιώταρος, αν και ιδιοκτήτης επιχείρησης, εμφανίζεται να μην εισπράττει ούτε ένα ευρώ από πουθενά.

Σε διάφορες καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο κ. Παναγιώταρος εμφανίζεται ως βασικός προμηθευτής ρουχισμού κι άλλων «αξεσουάρ» των στελεχών κόμματος ενώ ο ίδιος προσωπικά διαφημίζει κατά καιρούς την επιχείρηση του.

Πολλοί επίσης τον θυμούνται, μιας και είναι παλαιό στέλεχος των νεοναζί, να γυρίζει ανά την Αττική και την Ελλάδα σε διάφορες εκδηλώσεις. Φαντάζομαι ότι παρακαλούσε τους συντρόφους του να τον μεταφέρουν δωρεάν είτε ο ίδιος πήγαινε με τα...πόδια.

Τέλος, θεωρώ απίθανο ο άνθρωπος αυτός να μην επισκεπτόταν τα συσσίτια ανά την Αθήνα, όχι όμως για να ελέγξει αν είναι «μόνο για Έλληνες» αλλά για να φάει και ο ίδιος ένα πιάτο φαγητό.