«Οι Χρυσαυγίτες δολοφόνοι έκαναν μετά κάτι σαν τον γύρο του θριάμβου στην Αθήνα»

11.4.14

Την καταδίκη των δυο κατηγορουμένων Διονύση Λιακόπουλου και Χρήστου Στεργιόπουλου για τον φόνο του πακιστανικής καταγωγής Σαχζάντ Λουκμάν, πρότεινε η Εισαγγελέας της έδρας στη δίκη που διεξάγεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο και την οποία παρακολουθούν οι γονείς του άτυχου μετανάστη.

Η εισαγγελική λειτουργός υπογράμμισε το ρατσιστικό κίνητρο, ενώ κάλεσε τους ενόρκους να δείξουν ότι τέτοιου είδους εγκλήματα, με κίνητρο τη διαφορετικότητα, δεν έχουν θέση στην Ελλάδα με τις υπάρχουσες παραδόσεις, τις αξίες και εν γένει τον πολιτισμό της.

Η ίδια εστίασε στο πόσο ατάραχοι παρέμειναν οι κατηγορούμενοι μετά τη δολοφονία, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένη από το γεγονός ότι οι Στεργιόπουλος και Λιακόπουλος δεν κατευθύνθηκαν στο σπίτι τους μετά το συμβάν, αλλά στο κέντρο της Αθήνας.

«Ήταν σαν να έκαναν τον γύρο του θριάμβου», τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι με την ίδια ψυχραιμία δέχθηκαν τον αστυνομικό έλεγχο αργότερα. Δεν φρόντισαν να πετάξουν τα στιλέτα. Ήταν άραγε τόσο σίγουροι ότι δεν θα συνέβαινε τίποτε; Έβγαλαν επίσης  με ψυχραιμία την πινακίδα από το μηχανάκι.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είχαν συναποφασίσει το έγκλημα», εκτίμησε και ότι εκτέλεσαν την πράξη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Πηγή: Το ΒΗΜΑ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Τα αργά αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης αλλά και η αντίδραση των ΜΜΕ στην περίπτωση της δολοφονίας του Σαχζάντ Λουκμάν δυστυχώς αποδεικνύουν ότι μέχρι τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ήταν κεντρική επιλογή η ανοχή προς της Χρυσή Αυγή.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτό που άλλαξε τα πάντα ήταν ότι ο Φύσσας ήταν Έλληνας. Αυτή είναι η κατάντια μας.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.