Όταν ο Άδωνις στήριζε με πάθος τον Καρατζαφέρη κόντρα στον Μεϊμαράκη (video)

20.11.14


Ο υπερπατριώτης Γιώργος Καρατζαφέρης ετοιμάζεται να συναντήσει τον Άκη Τσοχατζόπουλο, καθώς έβαλε κι αυτός στο δάχτυλο με το μέλι των εξοπλιστικών προγραμμάτων και αυτό είναι κάτι που προκαλεί πονοκεφάλους στα πολιτικά παιδιά του.

Για παράδειγμα, διαβάζω σήμερα στον ΒΗΜΑτοδότη:

Σπανίως ο Πρόεδρος της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκης επιτίθεται σε συναδέλφους του βουλευτές. Πολύ πιο σπάνια σε αρχηγούς κομμάτων. Ομως η αποκαλυφθείσα υπόθεση με τις μίζες του Γ. Καρατζαφέρη τον εξόργισε. Νιώθει, όπως έλεγε, έστω και αν πέρασαν μερικά χρόνια, δικαιωμένος, καθώς υπενθυμίζει ότι όταν ήταν ο ίδιος υπουργός Αμυνας ο κ. Καρατζαφέρης ήθελε να τον περάσει από Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των υποβρυχίων. Και αποκάλυψε τούτο: Στο γραφείο του, στο Πεντάγωνο, έρχονταν πολλοί για να τον πιέσουν να υπογράψει τη σύμβαση με τα υποβρύχια: «Ερχόταν η Βάσω Παπανδρέου, αλλά με αντιπροσωπεία από το ΠαΣοΚ, ερχόταν ο Χαλβατζής για να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με τα υποβρύχια συνοδευόμενος πάντα από κομματικά στελέχη. Ερχόταν ο Καρατζαφέρης, αλλά πάντοτε μόνος του. Εχει διαφορά, οι άλλοι έρχονταν με αντιπροσωπείες, αλλά ο Καρατζαφέρης μόνος του και με πίεζε να υπογράψω τη σύμβαση. Και μου κατέθετε και ερωτήσεις στη Βουλή γιατί καθυστερούσα την υπογραφή». Καταγγελίες για τα υποβρύχια και τις πιέσεις του κ. Καρατζαφέρη έκανε προσφάτως και ο κ. Βενιζέλος στη Βουλή.

Αν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λέει σήμερα ο κ. Μεϊμαράκης, τότε το παρακάτω video αποκτά ιδιαίτερα σημασία καθώς κάποτε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλούσε με παθιασμένη βεβαιότητα για «παραλήρημα Μεϊμαράκη» και για «κλέφτες σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία».