H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις για το νέο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

23.2.15


Πριν από τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να συνεργαστούν με το κόμμα του στο πλαίσιο του «πρώτη φορά Αριστερά» το οποίο τελικά χρειάστηκε τη στήριξη της ψεκασμένης Ακροδεξιάς για να γίνει πραγματικότητα.

Τελικά, οι κωμικοτραγικές διαδηλώσεις υποστήριξης της κυβέρνησης δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψουν την τεράστια μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι στη μάχη της...πλατείας μπαίνει τώρα η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά.

Απολαύστε την ιστορική ανακοίνωση του κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ:
Οι μαχόμενες δυνάμεις της Αριστεράς και του κινήματος πρέπει να συντονίσουν τις δυνάμεις τους και να καλέσουν τους εργαζομένους, το λαό και τη νεολαία να ορθώσουν ένα μεγάλο κίνημα ενάντια στην συμφωνία, τους εκβιασμούς της ΕΕ και της ΕΚΤ και την κυβερνητική πολιτική του συμβιβασμού που οδηγεί στην υποταγή.  Για να επιβληθούν "μονομερώς" εδώ και τώρα οι στόχοι του εργατικού και λαϊκού κινήματος. 
-Να πούμε όχι σε αυτή την απαράδεκτη και ταπεινωτική «συμφωνία».
-Να γεμίσουμε τους δρόμους και τις πλατείες απαιτώντας αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή την πλήρη ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, το τέλος της επιτροπείας και τη διαγραφή του χρέους.
- Να κλιμακώσουμε την πάλη για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, για την επαναφορά όλων των εργατικών δικαιωμάτων, για την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων (ΕΡΤ, καθαρίστριες, σχολικοί φύλακες κλπ), για την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, για την ανατροπή των αντιεκπαιδευτικών πολιτικών, για την αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων.
- Να διαλέξουμε και να επιβάλουμε με τους αγώνες μας τον άλλο δρόμο, το δρόμο της ρήξης το ευρώ την ΕΕ, και τις πολιτικές του κεφαλαίου, το δρόμο της και της ελπίδας και της αντικαπιταλιστικής ανατροπής.
 ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ στις συγκεντρώσεις και τις πλατείες.