Κατρούγκαλος: Συμφωνούμε με τις μεταρρυθμίσεις Ραγκούση!

26.2.15


Δεν σταματoύν να ανακαλύπτουν το φως το το αληθινό στο ΣΥΡΙΖΑ με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να υπεραμύνεται ξαφνικά τις μεταρρυθμίσεις του Γιάννη Ραγκούση τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε στο σύνολο τους.

Αντιγράφω από τη χθεσινή στήλη «Μικροπολιτικός» των ΝΕΩΝ:
Και όμως. Συνέβη και αυτό στο Συνέδριο στη μνήμη του Δημήτρη Τσάτσου και του Γιώργου Παπαδημητρίου που οργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι ομιλητές ήταν, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Γιάννης Ραγκούσης που ως γνωστόν δεν μιλιούνται. Αλλά στο ότι το «παρών» έδωσαν και οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Κώστας Χρυσόγονος.
Το κλου είναι πως ο Κατρούγκαλος παραδέχθηκε δημοσίως ότι συμφωνεί με τον Ραγκούση. Για την ακρίβεια, συμφώνησαν στο θάψιμο του Κυριάκου. Εξηγούμαι: όταν ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πήρε τον λόγο, θύμισε την ιστορία του διορισμού γενικών διευθυντών στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Θυμίζω ότι με αφορμή την υπόθεση ο Ραγκούσης είχε γίνει μπίλιες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο είχε καταγγείλλει για αναξιοκρατία. Τι το 'θελε να προφέρει το όνομα του Κυριάκου ο Παριανός; Παρενέβη ο Κατρούγκαλος και είπε κάτι του τύπου «εμείς συμφωνούμε με τις μεταρρυθμίσεις Ραγκούση στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και σε αυτό το πνεύμα θα κινηθούμε». Δεν ξέρω ποιος πρέπει να ανησυχεί περισσότερο: ο Ραγκούσης ή ο Κατρούγκαλος;