Βερολίνο: Έχουμε χάσει τον λογαριασμό από τις τόσες πολλές δηλώσεις Βαρουφάκη

2.3.15


«Ο Σόιμπλε εννοεί αυτά που λέει. Δεν απειλεί. Περιγράφει μια κατάσταση», δηλώνει ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ. Τις τελευταίες ημέρες χάθηκε η εμπιστοσύνη. «Εχουμε χάσει το λογαριασμό με τις δηλώσεις Βαρουφάκη!».

Σε επιβεβαίωση των θέσεων του Β. Σόιμπλε ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν ανταποκριθεί στις χρηματοδοτικές της υποχρεώσεις προς την ΕΚΤ τότε θα βρεθεί ενώπιον της χρεοκοπίας προχώρησε ο εκπρόσωπός του σήμερα στο Βερολίνο μετά από ερώτηση του MEGA.

«Ο Σόιμπλε εννοεί αυτά που λέει. Δεν απειλεί. Περιγράφει μια κατάσταση. Το εννοεί», είπε. Ο κ. Γιέγκερ πρόσθεσε ότι ο κ. Βαρουφάκης έκανε τόσο πολλές δηλώσεις το Σαββατοκύριακο που στο Βερολίνο έχουν χάσει τον λογαριασμό και θα πρέπει και εκείνος να ερωτηθεί εάν και η Ελλάδα είναι έτοιμη για χρεοκοπία.

Χαρακτήρισε πολύ ασυνήθιστη και ασυνήθιστη για ευρωπαϊκή χώρα να κατηγορεί άλλες χώρες της Ευρώπης όπως την Ισπανία και την Πορτογαλία και πρόσθεσε ότι η Γερμανία δεν έχει εναλλακτική από το να είναι αυστηρή με την Ελλάδα.

Αναλυτικά στο Euroday. Πάντοτε πουλούσαμε τρέλα με το τσουβάλι στους Ευρωπαίους συνομιλητές μας αλλά φαίνεται ότι αυτή τη φορά το κακό έχει παραγίνει.