Το ξανθό γένος θα αργήσει μερικούς αιώνες ακόμα

18.4.15


Τόσο η εφημερίδα «Αγορά» του Νίκου Χατζηνικολάου όσο και το γερμανικό περιοδικό Spiegel, επικαλούμενο όμως πηγές από την Αθήνα, «αποκάλυψαν» σήμερα ότι η Μόσχα σκοπεύει να προκαταβάλει από 3 έως 5 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα από έναν αγωγό που ακόμα δεν έχει κατασκευαστεί.

Φυσικά, η είδηση κυκλοφόρησε ταχύτατα σε μια κοινωνία που περιμένει σταθερά εδώ και 2-3 αιώνες να τη σώσει το ξανθό γένος, το οποίο όμως και πάλι δεν πρόκειται να εμφανιστεί και θα αναγκαστούμε πάλι να εργαστούμε μόνοι για τη σωτηρία μας.

Ήδη η είδηση διαψεύδεται και επίσημα σύμφωνα με το Reuters, το ρεπορτάζ του οποίου αποδίδει στα ελληνικά το Capital.gr:
Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία για χορήγηση προκαταβολής στην Ελλάδα ύψους 3-5 δισ. ευρώ από τα κέρδη του «Ελληνικού αγωγού» φυσικού αερίου, που αναμένεται να υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Όχι δεν υπήρξε», απάντησε ο κ. Πεσκόφ, όταν ερωτήθηκε για το σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού Spiegel στον αέρα του ραδιοσταθμού Business FM και πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος Πούτιν «μόνος του είπε στη συνέντευξη Τύπου (σ.σ. με τον πρωθυπουργό Α. Τσίπρα) ότι κανείς δεν ζήτησε βοήθεια».
Η χώρα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μύθους και θεωρίες συνωμοσίας και πολλοί Έλληνες εξακολουθούν να αρνούνται να αντικρίσουν κατάματα την πραγματικότητα, παρόλο που με τις κωλοτούμπες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξαρτήτων Ελλήνων όλες οι ψευδαισθήσεις καταρρέουν.

Πότε επιτέλους θα σκίσουμε τις φυλλάδες και θα σηκώσουμε τα μανίκια;