Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποτελεί πλέον λύση για την Ελλάδα (μέσα από τα λόγια του ίδιου)

24.8.15


Βλέποντας το φως το αληθινό, ο Αλέξης Τσίπρας, πριν από μερικές εβδομάδες, απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία άλλη εναλλακτική για τη χώρα πέρα από το πρώτο αριστερό Μνημόνιο.

Παρόλο που ταύτισε το Μνημόνιο με την εθνική σωτηρία, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το περιεχόμενο του ενώ απέτυχε να πείσει ένα μεγάλο μέρος του ίδιου του κόμματος του. Ήταν τελικά η Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι που κράτησαν τη χώρα στον στενό πυρήνα της Ε.Ε.

Όταν δεν συμφωνείς με τη μοναδική λύση που υπάρχει για τη χώρα και μάλιστα δεν μπορείς να την περάσεις μόνο σου από τη Βουλή, όχι απλά παραιτείσαι αλλά δεν πρέπει καν να διεκδικήσεις την επανεκλογή σου στη θέση του πρωθυπουργού.

Αν όπως λέει ο ίδιος ο Τσίπρας το Μνημόνιο είναι ο μόνος δρόμος για τη χώρα για τα επόμενα 3 χρόνια, γιατί να τον προτιμήσει κάποιος από τη στιγμή που δεν συμφωνεί με αυτόν τον δρόμο; Αφού δεν υπάρχει εναλλακτική, γιατί να μην εφαρμόσει το Μνημόνιο μια κυβέρνηση που πιστεύει περισσότερο στο περιεχόμενο του;

Πρωθυπουργός παντός καιρού Αλέξη;