Ιδανικοί αυτόχειρες: Απεργίες σε αεροδρόμια/τρένα στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου

5.8.15


Η ιστορία της ελληνικής κρίσης αποτελείται είναι πάνω από όλα μια ιστορία αυτοκαταστροφής καθώς η χώρα αρνείται πεισματικά να μάθει από τα λάθη της και να προχωρήσει μπροστά.

Τα capital controls έπληξαν ήδη σημαντικά τον τουρισμό αλλά παρ' όλα αυτά κάποιοι αρνούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προστατεύσουν το μόνο αληθινά δυναμικό εθνικό προϊόν.

Χθες, στάση εργασίας πραγματοποίησαν τα σωματεία εργαζομένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με αποτέλεσμα να ματαιωθούν δρομολόγια στον προαστιακό και στον σιδηροδρομικό άξονα της γραμμής Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Σήμερα, τετράωρη στάση εργασίας, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα έχει προκηρύξει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος με αποτέλεσμα να ματαιωθούν αρκετές πτήσεις, κυρίως προς απομακρυσμένους τουριστικούς προορισμούς.

Είμαστε άξιοι της μοίρας, πόσο μάλλον από τη στιγμή που έγινε κυβέρνηση ένα κόμμα που χάιδεψε όλες αυτές τις ανεύθυνες κινητοποιήσεις, θεωρώντας ότι έτσι συσσωρεύεται υλικό για...επανάσταση. Και φταίει ο Σόιμπλε...

Photo credit: Amtrak