Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι ο πιο αδικημένος γόνος πολιτικής οικογένειας, χρειάστηκε να δουλέψω σκληρά

24.9.15


Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων είπε:
(...)Έχω δεχτεί πολλές κριτικές για το όνομά μου. Ίσως είμαι εκ των γόνων των πολιτικών οικογενειών ο πιο αδικημένος, αυτός που έπρεπε περισσότερο να αποδείξει ότι πραγματικά αξίζει. Το δέχομαι. Από εκεί και πέρα, ζητώ από τους πολίτες να με κρίνουν για τις απόψεις, για το βιογραφικό μου και για τις δυνατότητές μου. Ξέρω ότι ενδεχομένως ο πολιτικός συμβολισμός κάποιου ο οποίος μπορεί να θεωρηθεί αυτοδημιούργητος είναι ισχυρός. Δεν μπορώ να το αποκρούσω αυτό, γιατί δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που είμαι. Εγώ χρειάστηκε να δουλέψω δύο φορές πιο σκληρά στη ζωή μου για να αποδείξω τι πραγματικά αξίζω...

Συμπάσχω με το δράμα του αδικημένου από τη ζωή Κυριάκου Μητσοτάκη. Αναρωτιέμαι αν η υποψηφιότητα του υπηρετεί κάποιο σκοτεινό σχέδιο κυριαρχίας του Τσίπρα για τα επόμενα 30 χρόνια.

Αν γίνει με τέτοιους όρους η εσωκομματική διαδικασία της Νέας Δημοκρατίας, φοβάμαι ότι θα απειληθεί μέχρι και η πρωτιά του Ποταμιού στο πρωτάθλημα ελιτισμού και σηκωμένης μύτης.