O Κώστας Βεργόπουλος ΔΕΝ αποκοιμήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ- Η εξήγηση του παρουσιαστή

15.5.16


Το γύρο του Διαδικτύου έκανε χθες ένα video στο οποίο εμφανιζόταν ο καθηγητής Κώστας Βεργόπουλος να...πέφτει για ύπνο, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται, για την ακρίβεια είναι κάπως πιο σοβαρά. Προς τιμήν του, ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Μάλλης εξήγησε χθες μέσω Facebook τι ακριβώς συνέβη:
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: με τον καθηγητή Κώστα Βεργόπουλο συνδεόμαστε μέσω skype από το Παρίσι όπου ζει και εργάζεται. Αυτό και μόνο καθιστά δύσκολη την επικοινωνία για έναν άνθρωπο που δεν έχει τη σχετική εξοικείωση, ώστε να τηρεί αυστηρά τους τηλεοπτικούς κανόνες (λες και αυτοί που τους τηρούν...). Συνεπώς δεν μπορούσε να δει τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και το στούντιο και επιπλέον, μια οσφυαλγία τον εμποδίζει να κάθεται όπως ίσως και ο ίδιος θα ήθελε.
Το εάν "κοιμήθηκε" ή όχι, μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό από το γεγονός ότι απαντά και σχολιάζει τα όσα ειπώθηκαν κατά το χρόνο που υποτίθεται πως "κοιμόταν"...Όποιος παρακολουθεί την εκπομπή, γνωρίζει ότι επιδιώκω να έχω τακτική επικοινωνία μαζί του, καθώς οι απόψεις του, είτε κανείς συμφωνεί είτε διαφωνεί, παρουσιάζουν -κατά την άποψη μου φυσικά- ενδιαφέρον. Και ασφαλώς με τιμά η συμμετοχή του.
Παρόλα αυτά, επειδή οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και το χαμόγελο δυσεύρετο, νομίζω πως και ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα με τη σάτιρα. Το αντίθετο... Απλώς, για την αποκατάσταση της αληθειας...