To Mega το κλείνουν οι μέτοχοι του, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ

20.7.16


Το διαφαινόμενο κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού Mega στους καιρούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί ακόμα μια ένδειξη του πόσο τυχερός άνθρωπος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

To Μεγάλο Κανάλι δεν αποτελεί θύμα του πολέμου του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής, μιας και κανένας τέτοιος πόλεμος δεν διεξάγεται. Οι δεκάδες εργαζόμενοι του θα πληρώσουν το τίμημα του τυχoδιωκτισμού των μετόχων της επιχείρησης, οι οποίοι και κατόρθωσαν το ακατόρθωτο: να απαξιώσουν το πιο σημαντικό κανάλι της χώρας.

Οι μέτοχοι του Mega είναι αυτοί που εδώ και καιρό αδυνατούν να τα βρουν μεταξύ τους, αυτοί είναι που προτιμούν να δουν το κανάλι να κλείνει παρά να συνεχίσουν να συνυπάρχουν, αυτοί είναι που επέλεξαν τον δρόμο της τοξικής χρηματοδότησης του σταθμού μέσω θαλασσοδανείων, αυτοί είναι που επέβαλαν την καθεστωτική νοοτροπία στους εργαζομένους τους.

Περιμένουμε πια τη μέρα που θα σταματήσει να εκπέμπει οριστικά το Mega, η οποία ίσως και να είναι η μέρα που πράγματι θα σηματοδοτηθεί το περίφημο «τέλος της Μεταπολίτευσης».