Πρέπει να είναι κανείς φοβερά καλοπροαίρετος για να μην βλέπει τι πάει να γίνει με τον Καλογρίτσα

20.9.16


Δεν περιμέναμε να διεκδικήσουν τις τηλεοπτικές άδειες τίποτα άγγελοι αλλά τα όσα αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες για τις σχέσεις της οικογένειας Καλογρίτσα με την Τράπεζα Αττικής και τον ΣΥΡΙΖΑ αρχίζουν και θυμίζουν άλλες εποχές.

Είναι τόσες πολλές οι...συμπτώσεις που πλέον τα κόμματα της Αντιπολίτευσης δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μετρήσουν τα λόγια τους. Σε μια ιδιαίτερα εύστοχη σημερινή ανακοίνωση του, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «η ΣΥΡΙΖΑ Bank χρηματοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ Channel με τα λεφτά των φορολογούμενων και των ασφαλισμένων» ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «το σχέδιο για την “Καλογρίτσας TV” δεν ήταν της οικογένειας Καλογρίτσα αλλά συγκεκριμένων υπουργών και συγκεκριμένων κομματικών δημοσιογράφων του ΣΥΡΙΖΑ».

Αν ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει και την...ΠΑΕ Ολυμπιακός, τότε όλα θα θύμιζαν μια άλλη εποχή, πόσο μάλλον με την επιστράτευση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ενός ανθρώπου με μια έντονα βιωματική γνώση των περίπλοκων σχέσεων που αναπτύσσονται μεταξύ τραπεζών, επιχειρηματιών και διαφόρων διατάξεων του ποινικού κώδικα.

Το βασικό ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι ένα: ήρθε η ώρα του λογαριασμού για την έπαρση των Τσίπρα-Παππά;