Οι ιδεοληψίες της κυβερνώσας Αριστεράς καθιστούν φοβερά ελκυστικό το project «νόμος και τάξη»

6.4.19



Οι βλακώδεις εμμονές της κυβερνώσας Αριστεράς ως προς την παραβατική δράση αναρχικών ομάδων στα Εξάρχεια ενθάρρυναν, είτε ακούσια είτε εκούσια, την εγκατάσταση του οργανωμένου εγκλήματος στη συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνας.

Η εργαλειοποίηση του προσφυγικού προβλήματος από την κυβερνώσα Αριστερά, ως μια καλή αφορμή για προσλήψεις και ενίσχυση του «προοδευτικού» προφίλ της κυβέρνησης, οδήγησε στο σημερινό χάος, όπου πρόσφυγες και μετανάστες παραμένουν φοβερά ευάλωτοι στην παραπληροφόρηση αλλά και στην χειραγώγη από συγκεκριμένους κύκλους.

Δεν υπάρχει τίποτα το «αριστερό» στο να αρνείσαι την αδιαμφισβήτητη γκετοποίηση συγκεκριμένων περιοχών της Αθήνας και δεν υπάρχει τίποτα το «ακροδεξιό» στο να απαιτείς να τηρηθούν οι νόμοι του κράτους.

Δεν υπάρχει τίποτα το «αριστερό» στο να επιτρέπεις την ανεξέλεγκτη «ακτιβιστική» δράση ενός πολύ μικρού τμήματος των αιτούντων ασύλου και δεν υπάρχει τίποτα το «ακροδεξιό» στο να σε ενοχλεί η κατάληψη ενός σιδηροδρομικού σταθμού από πρόσφυγες και μετανάστες.

Όσοι χαϊδεύουν τον μαύρο όχλο των Εξαρχείων, είναι οι καλύτεροι χορηγοί της Ακροδεξιάς. Το ίδιο και όσοι αδυνατούν να διαμορφώσουν μια αξιόπιστη προοδευτική πρόταση στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.

Αν η Αριστερά δεν μας ταράξει στη νομιμότητα, θα μας ταράξουν κάποιοι άλλοι -και η ταραχή θα είναι γενικότερη.