Επιβεβαίωση Παραπολιτικής Νο 1

28.4.08


Από το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης γράφαμε για την εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο δίκτυο παράνομων στοιχημάτων που εξαρθρώθηκε.

Είμασταν από τους λίγους που ανέφεραν το όνομα ( πρώτος ο grpressakias και ακολούθησε αργότερα το troktiko ) και οι πληροφορίες μας επαληθεύτηκαν στο ακέραιο παρά τη σύγχυση που ακολούθησε .

Την Κυριακή το Πρώτο Θέμα είχε εκτενέστατο ρεπορτάζ.

Η εφημερίδα μάλιστα παρουσίασε τραπεζικό έγγραφο του υιού του Παύλου Γιαννακόπουλου που αναφερόταν σε καταθέσεις 30.000 ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Το όνομα του ήταν ανάμεσα στους "επώνυμους" φυγόστρατους που είχαν εξασφαλίσει πλαστές αναβολές στράτευσης ενώ παράλληλα είναι και εκδότης της εφημερίδας "Η Πράσινη" η οποία βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τους Βαρδινογιάννηδες για τον Παναθηναϊκό.

Η υπεράσπιση του νεαρού εκδότη αναφέρει ότι "ο Δημήτρης έπεσε θύμα της κόντρας Βαρδινογιάννηδων-Γιαννακοπουλων"...

Να τι σας γράφαμε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης :

Ο γιός του Γιαννακόπουλου πίσω από το δίκτυο παράνομου στοιχήματος ;


Αποκλειστικό

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες γύρω από την εξάρθρωση του δικτύου παράνομων στοιχημάτων.

Μεταξύ των εμπλεκομένων είναι σύμφωνα με πληροφορίες και ο γιός προέδρου μεγάλης ομάδας ο οποίος μάλιστα φέρεται να έπαιζε χοντρά ποσά σε αθλητικούς αγώνες.

Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία εμπλέκουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο , γιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εκδότης της εφημερίδας "Η Πράσινη" και στο παρελθόν είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο με τους φυγόστρατους με τις ψεύτικες απαλλαγές στράτευσης.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται ακόμα αλλά είναι σχεδόν σίγουρο.