ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ!

4.5.08

από το alkimosarchive.blogspot.com

Αποκαλυπτικά Ντοκουμέντα δημοσιεύει σήμερα το Greek American News Agency

.
.
Το ελληνικό χαρακτηριστικό της προχειρότητας και της έλλειψης υπευθυνότητας
η αιτία για όλα τα δεινά της χώρας. Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται ότι
ο «εχθρός» είναι «εντός των τειχών»!

.
Ένα απόρρητο έγγραφο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (πρώην ΚΥΠ), μείζονος σημασίας όπως αποδεικνύεται για τα ζωτικά συμφέροντα της Ελλάδος και των εν εξελίξει εθνικών θεμάτων της, το οποίο σήμερα δυστυχώς αποτελεί ανεξέλεκτο «όπλο» στα χέρια της Σκοπιανής προπαγάνδας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Greek American News Agency και (μέρος της έρευνας) η εφημερίδα «ΑΞΙΑ» στο φύλλο της 3ης Μαϊου. Πρόκειται για έγγραφο του 1982 - εποχή που μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ - το οποίο υπογράφει ανώτατος έλληνας εξιωματικός της υπηρεσίας εθνικής ασφαλείας του υπουργείου Δημοσίας Τάξης και σήμερα κατέχουν οι Σκοπιανές μυστικές και διπλωματικές υπηρεσίες! Κρατικό απόρρητο ελληνικό έγγραφο το οποίο σήμερα κυκλοφορεί «ελεύθερο» ακόμα και στο διαδίκτυο στα χέρια θερμόαιμων εθνικιστών Σκοπιανών μαζί με άλλα επίσης σημαντικά έγγραφα, χάρτες ελληνικούς κείμενα και βιβλία των δεκαετίων 1970 και 1980. Ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι - και εδώ είναι το τεράστιο πολιτικό ζήτημα που αναφύεται με την σημερινή αποκάλυψη - ενώ υπήρχαν φωνές που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, εν τούτοις κάποιοι κώφευαν μέχρι που το «ανύπαρκτο πρόβλημα για την Ελλάδα» εκείνη την περίοδο, σήμερα έφτασε να αποτελεί ένα από τα κορυφαία εθνικά ζητήματα της χώρας.
.
Στο σημερινό άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας, δείτε και διαβάστε: πώς η σκοπιανή προπαγάνδα, που εργάζεται με σχέδιο και στρατηγική, ανύστακτα και πυρετωδώς από το 1950, όταν η Γιουγκοσλοβία του Τίτο -και το καθόλου τυχαίο μόφωμα των «Μακεδόνων» που δημιουργήθηκε με εντολή της Μόσχας και του Κρεμλίνου, αποβλέποντας στην έξοδο των κουμουνιστικών κρατών στο Αιγαίο δια της «Μεγάλης Μακεδονίας»- ήταν ο προμαχώνας και το προπύργιο της επιβολής των κομουνιστικών επιδιώξεων στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, σήμερα δεκαετίες μετά, χρησιμοποιεί τα λάθη, την ανευθυνότητα και τις αβλεψίες του παρελθόντος της χώρας μας. Διαβάστε επίσης πώς και με ποια εξωφρενικά ανιστόρητα «στοιχεία» οι Σκοπιανοί κατηγορούν την Ελλάδα ότι «έκλεψε» το εθνικό της σύμβολο -την Ελληνική σημαία δηλαδή- από την Ινδία!
.
Την ώρα που το γειτονικό κρατίδιο των Σκοπίων ζει στον ρυθμό της έντονης και γεμάτης έντασης -μεταξύ του Πρωθυπουργού Γκρούεφσκι και του προέδρου Τσεβερνκόσφσκι- προεκλογικής περιόδου, την ίδια περίοδο μεταξύ Αθήνας, Νέας Υόρκης {ανεπίσημες συνομιλίες υπό τον Μάθιου Νίμιτσς} και Σκοπίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, υπό το άγρυπνο και πιεστικό βλέμμα της Ουάσιγκτον μια έντονη διπλωματική δραστηριότητα για το θέμα της ονομασίας. Δραστηριότητα, η οποία αν και δεν αναμένεται να αποδώσει άμεσα καρπούς κάποιας τελικής συμφωνίας λόγω της ρευστότητας και της πολιτικής αβεβαιότητας στη γειτονική χώρα, εντούτοις παρατηρείται κινητικότητα λόγω των διεργασιών και του αιτήματος των Σκοπίων για ένταξη τους στην Ε.Ε. -τον προσεχή Ιούλιο- αλλά και της εκκρεμότητας αντίστοιχου αιτήματος τους για την τελική ένταξη τους στην επικείμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον προσεχή Οκτώβριο. Αυτά λίγο-πολύ είναι γνωστά και τα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς η καθημερινή και τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Το όλο ζήτημα όμως με τις αλυτρωτικές βλέψεις των γειτόνων, οι οποίες επισημοποιούνται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο δια του Συντάγματος των Σκοπίων, εκτός από τις διεθνείς πολιτικές και διπλωματικές διαστάσεις έχει και άλλες σκοτεινές πλευρές όπως εν συνεχεία θα δούμε.
.
Εκείνο λοιπόν που δεν είναι γνωστό, είναι ότι αυτή η υπόθεση με την επιμονή -και των Αμερικανών- για την Συνταγματική ονομασία των Σκοπίων που σαφέστατα υποκρύπτει και τις παράπλευρες πολιτικές συνέπειες με τις αλυτρωτικές βλέψεις και -που όψιμα σήμερα και εντελώς καθυστερημένα διαβλέπουν και ομολογούν δημοσίως με άρθρα τους στο διεθνή τύπο πλέον ως ορατούς κινδύνους και οι πολιτικά υπεύθυνοι ταγοί της χώρας μας- έχει και άλλες πλευρές... Πλευρές πολύ σκοτεινές και επικίνδυνες, αν αναλογιστεί κανείς τις συνέπειες που εγκυμονούν για την χώρα μας μετά την σημερινή αποκάλυψη.
.
Τόσο σκοτεινές που αν δεν υπήρχαν τα τεκμήρια και τα σχετικά ντοκούμεντα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, θα νόμιζε κανείς ότι τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα αποτελούν απλά άλλο ένα καλογραμμένο συνομωσιολογικό πολιτικό σενάριο. Ένα σενάριο που δυστυχώς προσλαμβάνει διαστάσεις κατασκοπικού θρίλερ από εκείνα που ξεπηδούν στην μεγάλη οθόνη την περίοδο του ψυχρού πολέμου μεταξύ Ουάσιγκτον και Μόσχας. Αν έστω και καθ' υπερβολή, και μόνο με υποψίες θα ήταν δυνατόν να αληθεύουν εικασίες ή ακόμα και υποψίες που έρχονται στο νου και ουδείς αποτολμά να διαγράψει ή να περιγράψει, έστω και αν είναι σε θέση να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες(...), τότε πραγματικά τίθεται μείζον θέμα ύψιστης εθνικής ασφαλείας για την χώρα μας...
.
.
.
Ενδιαφέρον είναι επίσης το άρθρο του Λεωνίδα Κουμάκη (εδώ):
«Τούρκοι και Σκοπιανοί συντονίζονται εναντίον της Ελλάδος με την υποστήριξη της ΜΙΤ»
.
~~~~~